onsdag 16 mars 2011

Känslosamt

Söndagen ägnades åt jobb, slutade lite tidigare så vi var ute i det fina vädret. Sen hem äta middag, blev enkelt idag:) Barnen somnade tidigt, såg solsidan såklart...favorit!!!


Måndagen var det dags att åka till Lund och träffa en barnkirurg som skulle avgöra av röntgen,prover om de skulle operera eller inte. Vi träffade en mycket bra läkare som ägnade mycket tid åt oss och alla våra frågor. Sonen har vidgat njurbäcken och två njurar på höger sida, 7% består av en missbildning/ en skrumpen del som ska opereras bort. Valet var 3 men alla pest eller´kolera om ni förstår.
Op var det enda kloka i detta fallet, då han kan leva normalt utan medecin,inom 3 månader får vi tid för OP.
Mycket blandade känslor: glada att äntligen efter 1,5 år få besked och oroliga över en OP , han är ju så liten
Hjälper inte att alla säger" det kommer att gå bra"- såklart vi tänker så, att allt kommer att gå bra, men oron är ändå där.
En OP på 3h är länge...ja...man måste bara ta djupa andetag och inte tänka tankar som man inte vill tänka. Som läkaren sa så har de gjort dessa operationer många gånger, ja...de är ju specialister men jag kommer att fråga ut dem om allt på OP dagen ...har han rätt dos(fick för stor dos vid en röntgen)vid sövning m.m..
Läkaren sa: du får fråga 200 gånger om du vill och log:)
tack snälla doktorn

Dagen slutade med mys i soffan och god mat...

Idag onsdag:
Har 1 jympapass och 1 Cirkelgymspass på morgonen som var onsdag, men idag var det tungt :(
Har varit sjuk förra veckan och kände mig inte tarzan idag,,,,resultera i att jag fick gå hem ikväll mår inte så super precis. Dottern blev glad när mamma kom hem innan hon somnat, lillebror hade redan däckat...med en stor bula i pannan , trillade på dagis idag.Lilla gubben,
Nu väntar kudden zzzzzzzzzzzzzzzzzz
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar